top of page
  • Фото автораЦР ВФСТ | Україна

Спартакіада заводу ДП “ХМЗ"ФЕД"...

Харківська обласна організація ВФСТ"Україна" презентує...


В травні-червні в конференц-залі підприємства пройшла першість ДП “Харківський машинобудівний завод "ФЕД" з нардів в залік Спартакіади заводу.


По першій групі третє призове місце посіла команда 16 цеху, за яку грали Микола Бриков, Олександр Пасічник і Максим Синиця. На другому місці команда 12 цеху з Олександром Бондаренком, Сергієм Волошиним і Наталією Ратушною.


Переможцями змагань по першій групі стали спортсмени інструментального виробництва в складі Сергія Мікрюкова, Володимира Сухоноса та Сергія Кутько.


По другій групі три команді набрали рівну кількість очків і різниця партій у них рівна. Тому, згідно з положенням про проведення змагань, всі три команли займають третє призове місце.


Це команди відділу головного конструктора (Юрій Гажуров, Юрій Єсаулов і Ліна Луценко); відділу головного технолога (Борис Глазнєв, Максим Онипко та Олександр Соловйов); відділу експлуатаціі та надійності (Аліна Шабаліна, Валерія Лупач, Владислав Ященко).


Переможцями змагань по другій групі стала команда відділу головного механіка: В'ячеслав Ольшевський, Ігор Пугач і Жанна Маєвська.





9 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page