top of page
  • Фото автораЦР ВФСТ | Україна

З Міжнародним Олімпійським днем!

Вітання президента НОК України Сергія Бубки з Міжнародним Олімпійським днем


Дорогі друзі! Прийміть найщиріші вітання з чудовим святом, що відзначають по всіх куточках нашої планети – Міжнародного Олімпійського дня.


Україна шанує і любить спорт. Ми розділяємо філософію олімпізму, продовжуючи та примножуючи славні традиції, які понад століття тому, разом з засновником новітнього олімпійського руху П’єром де Кубертеном, заклав один з перших членів МОК, наш співвітчизник Олексій Бутовський. Тож щороку наша чисельна олімпійська родина разом з мільйонною армією українських поціновувачів спорту розділяє зі світом торжество гармонії та здоров’я.


Для нас це особливе свято спорту. Олімпійський день – це нагода нагадати всім про одвічні ідеали, що лежать в основі олімпійського руху – про цінність миру та єдності, рівності і поваги один до одного. Це нагода ще раз наголосити про важливість занять спортом та вагоме значення здорового способу життя. І нині, під час протистояння масштабній пандемії, ці ідеали та цінності як ніколи актуальні. І сьогодні, в мінливому світі такі символи солідарності дають нам надію на краще майбутнє.


Саме спортсмени є взірцем стійкості, долаючи перепони на шляху до перемог та передають світові важливе послання мирного протистояння за найвищі нагороди в атмосфері дружби та поваги. Переконаний не менше натхнення та радості принесуть і здобутки українських атлетів на аренах олімпійського Токіо.


Тож у цей святковий день бажаю всім нам олімпійської наполегливості, спортивної працьовитості та незламної віри на шляху підкорення життєвих та спортивних вершин!






6 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page